Tuesday, May 15, 2007

cica

Cica atunci cand nu-ti e chiar bine incerci sa faci ceva sa scapi de asta,
 si te duci la sursa dispozitiei tale de doi bani. 
Gasesti ceva care te doare dar...nu prea poti sa faci nimic concret. 
Poate ai mai incercat de cateva ori niste variante, si degeaba. La un moment dat obosesti sa mai insisti, stiind ca raspunsul va fi acelasi. La ce bun? Stii ca asa de repede nu obtii nimic, si-ncerci sa evadezi, sa te rupi de realitatea ta atat de dureroasa acum. Hai sa citesti o carte...aiurea. N-ai stare si dupa primele pagini renunti. Iesi putin afara, sa mai vezi oameni noi, sa te aerisesti, dar peste tot unde te uiti ti se pare ca-l vezi. Nu este acolo, si nu va fi un timp, deci inceteaza sa-l cauti cu privirea printre necunoscuti.La urma urmei, necunoscut iti e si el. Ce stii despre el? Stiai ca nu ar putea sa se intample asta. Credeai ca e numai al tau si, vezi, nu e. Deci nu stii nimic. Te-ntorci in patul tau si-ncerci sa dormi, "ca sa uiti". Inchizi ochii si oricat te straduiesti sa-i alungi amintirea din capul tau confuz, nu reusesti decat sa-l readuci in viata ta insotit de momentele cele mai frumoase petrecute impreuna. Intr-un final adormi... iar subconstientul tau dragut il aduce din nou in prim-lan, exact cum nu ai vrea.
Observi ca nu prea poti sa faci nimic? Nu te mai duce la PC degeaba ca nu ai nici un mesaj de la el. Telefonul...lasa-l inchis o vreme. Curierul de intrari tot vechile mesaje ale lui ti le va arata.
Resemnare..

1 comment:

monoLogue said...

belive me.. blogu nu e cel mai bun mod de a`ti face cunoscute sentimentele si gandurile fatza de "el". Vad in blogurile tale o influenta pe care o aveam si eu odata.. in anumite imprejurari.. si nu a fost oke!pace