Sunday, May 11, 2008

?!?

Frate, cate ganduri!

Ai impresia asa ca toate trag de tine in diverse directii. Exact ca in desene, fazele cu dracusorul si ingerasul, numai ca aici parca sunt mai multe instante de acestea mai mici sau mai mari.
Se da o mare lupta in capul tau intre ceea ce vrei sa faci, ceea ce ai vrea sa faci, ceea ce trebuie sa faci, ceea ce ti se spune sa faci, ceea ce ti se spune sa nu faci si asa mai departe! Sunt momente cand dintre toate domina una, iar apoi cealalta, iar cu cat te gandesti mai mult si incerci sa gasesti acolo un sens, cu atat intri in mai multe intersectii: stanga sau dreapta? sau pur si simplu inainte? Ce-ar fi sa nu le mai gandesti deloc? Sa te lasi pe pilot automat? Nu prea merge, huh?
Focus! Pe ce? alta problema! Pe ce anume sa-ti concentrezi atentia mai intai?
Ma enerveaza faza cu "Lasa timpul sa decida!". Cat timp crezi ca am ca sa-l las sa decida de fiecare data? Adica, la naiba, cred uneori ca e mai bine altfel decat acum, iar altadata o sa vreau sa fie ca acum, dar cum sa zici ca "dupa ce-o sa treaca o perioadaaaa...". Si in perioada asta ce fac eu? Astept sa treaca ea si-atat!
Eh nu e nici chiar asa...
Dar totusi...prea muuulte ganduri in general!

No comments: